EcoMoto 930×122

bilant

politia

PERCHEZIȚII: EURO, DOLARI ȘI DOCUMENTE, RIDICATE DE POLIȚIȘTI

După cum v-am informat, ieri 110 poliţişti de la Inspectoratului Judeţean Argeş şi din orașul Topoloveni au făcut 16 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni economice, la sediul Primăriei comunei Călinești şi la o societate comercială.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

În urmă cu puțin timp Poliția argeșeană a comunicat bilanțul acțiunii.

Astfel, au fost ridicate mai multe documente de evidenţă contabilă, înscrisuri, 4.200 de euro şi 1.200 de dolari, susceptibili a proveni din infracţiuni de abuz în serviciu, conflict de interese, evaziune fiscală, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Din cercetări a reieşit că mai mulţi funcţionari din cadrul unor instituţii publice, în desfăşurarea de relaţii comerciale cu diferite societăţi şi-ar fi însuşit sume de bani pentru lucrări neefectuate și nu ar fi înregistrat în evidenţele fiscale autovehicule de mare capacitate sau le-ar fi înregistrat pe baza unor informaţii false. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 900.000 de lei.

Faţă de două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3