930×122 CAPRA 5

evaziune fiscala

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. PATRONI SĂLTAȚI DE POLIȚIE

Percheziții în Argeș. Patroni săltați de Poliție. La această oră, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 19 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Sibiu, Ialomiţa şi Argeş într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Informația este furnizată de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

În Argeș au loc trei percheziții (două domiciliare și una la sediul unei firme), toate în Pitești, potrivit informațiilor obținute de publicația noastră.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Potrivit sursei citate, din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2012-2016 bănuiții, administratori ai mai multor societăţi comerciale, au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri în valoare de 15.000.000 de lei, documentele justificative în cauză fiind emise de entităţi comerciale care prezintă caracteristicile unor societăţi de tip fantomă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 6.150.000 de lei.

Persoanele implicate, despre care Poliția nu oferă amănunte, vor fi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice de la Poliţia Sectorului 5 al Capitalei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3