NOR CURIER 930X122

evaziune

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. PREJUDICIU DE MILIOANE

Percheziții în Argeș: Prejudiciu de milioane. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, fac la această oră peste 100 de percheziții domiciliare în București și în 16 județe (Argeș, Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș-Severin).

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 2 milioane de euro cauzat bugetului de stat.

Urmează să fie puse în aplicare 27 de mandate de aducere la Poliție, pentru audieri.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

La acțiune participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice din județele pe teritoriul cărora se fac perchezițiile (inclusiv din Argeș), sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din I.G.P.R. (Inspectoratul General al Poliției Române).

La percheziții au luat parte și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al Poliției Arad și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al I.G.P.R.

Poliția Română, care furnizează informația, nu precizează deocamdată numele persoanelor vizate de percheziții și nici localitățile în care are loc acțiunea. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90