NOR CURIER 930X122

sofer beat

Pitești: Cursă „nebună” a polițiștilor după un șofer „rupt” de beat care nu a oprit la semnale

Pitești: Cursă „nebună” a polițiștilor după un șofer „rupt” de beat care nu a oprit la semnale

Citiți și: Pitești: Halucinant! Conducea rupt de beat, la prima oră a dimineții

Reținut ca urmare a săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

În ziua de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut un bărbat de 54 de ani, din Pitești, ca urmare a cercetărilor privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept (două acte materiale) și conducere sub influența alcoolului.

Citiți și: Bucureștean rupt de beat pe cel mai periculos drum, la primele ore ale zilei!

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 02 iulie a.c. în jurul orei 19:30, cel în cauză a fost depistat de aparatul RADAR în timp ce conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din Pitești, cu viteză peste limita legală, cel neoprind la semnalul de oprire efectuat de polițiștii rutieri, care au pornit în urmărirea acestuia și l-au depistat în scurt timp.

Cu ocazia identificării, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma analizelor de specialitate, a rezultat că valoarea alcoolemiei în sânge depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Totodată, din verificări s-a stabilit că cel în cauză avea dreptul de a conduce anulat ca urmare a săvârșirii altor infracțiuni la regimul circulației, precum și faptul că era cercetat într-un alt dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, în urma depistării acestuia, în cursul lunii iunie 2021, pe raza județului Dâmbovița.

După administrarea probatoriului, în ziua de 12 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90