Donaris 930 x 122

autostrazi

glisiera_autostrada

Pitești-Sibiu și Pitești-Craiova, în strategia Guvernului pentru autostrăzi

Primul-ministru Victor Ponta a prezentat astăzi în fața grupurilor parlamentare USL strategia Guvernului de dezvoltare a rețelei de autostrăzi pentru perioada 2014-2018. Strategia include și construirea autostrăzilor Pitești-Sibiu și Pitești-Craiova.

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

În ceea ce privește Pitești-Sibiu, autostradă care va fi construită cu bani europeni, premierul a anunțat că lucrările vor începe în 2014 cu tronsonul Pitești-Curtea de Argeș-Râmnicu Vâlcea.

Tot în 2014 ar urma să fie deschis șantierul și în cazul autostrăzii Pitești-Craiova, care va fi realizată prin concesiune sau parteneriat public-privat.

Citiți și: Toți șoferii au de suferit! Situația nu arată deloc bine

La prezentarea strategiei a participat și deputatul PSD de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici. „Le mulţumesc pe această cale premierului Victor Ponta şi miniştrilor Dan Şova şi Ramona Mănescu, la fel cum am făcut-o şi în sală, pentru faptul că au ţinut cont de importanţa judeţului Argeş şi pentru că Piteştiul a fost inclus printre cele 15 mari oraşe din ţară, cu excepţia Bucureştiului, care vor fi racordate până în 2018 la reţele de transport care vor interconecta toata ţara. Piteştiul va fi astfel conectat, după construcţia celor două autostrăzi, cu Bucureştiul, Craiova şi toate regiunile din ţară”, precizează Mircea Drăghici într-un comunicat de presă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3