Donaris 930 x 122

amenzi

„PLOUĂ” CU AMENZI! BRIGADA RUTIERĂ, NECRUȚĂTOARE

„Plouă” cu amenzi! Brigada Rutieră, necruțătoare.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră din județ au continuat acţiunile de prevenție, dar și de control.

Ca urmare a abaterilor constatate (ca de exemplu, viteză excesivă sau condus sub influența băuturilor alcoolice), au fost date peste 140 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a depășit 59.000 de lei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 20 de permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare.

Amintim că în județul Argeș viteza excesivă și neadaptată la condițiile de drum este principala cauză a accidentelor rutiere grave soldate cu victime. Recent, polițiștii rutieri piteșteni au sancționat mai mulți șoferi pentru depășirea cu mult a vitezei maxime legale în localitate (subiectul pe larg, AICI).

ePitești salută acțiunile de acest fel ale Poliției Rutiere. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3