930 x122 grota rece

amenzi

„PLOUĂ” CU AMENZI PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ/ZECI DE PERMISE REȚINUTE

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au dat aproape 470 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 150.000 de lei.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Tot în ultimele 48 de ore, pe șoselele din Argeș au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 38 de permise de conducere şi retrase 21 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au întocmit și dosare penale pentru viteză excesivă, conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul suspendat sau chiar fără permis.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

„Vă recomandăm să nu scăpați din vedere prevederile specifice stării de alertă și, de asemenea, să conduceți cu prudență, adoptând permanent o conduită preventivă în deplasarea pe drumurile publice. Adaptați viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic și să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante”, le recomandă participanților la trafic Serviciul Rutier Argeș. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90