New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIȚIA A FĂCUT CONTROALE ÎN CENTRE COMERCIALE ȘI PIEȚE

Cu puțin timp în urmă, Biroul de Presă al Poliției Argeș a dat publicității un prim bilanț al controalelor făcute astăzi în centre comerciale și piețe agroalimentare din județ pentru depistarea şi sancţionarea faptelor de comerţ ilicit.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Potrivit sursei citate, până la această oră poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş şi ai structurilor de Ordine Publică au controlat 21 de societăţi comerciale şi 5 persoane fizice care desfăşurau acte de comerţ şi au constatat două infracţiuni economice.

Au fost date 14 amenzi, însumând 4.400 de lei, şi confiscate alcool, ţigări şi sume de bani. Valoarea totală a bunurilor confiscate se ridică la circa 3.750 de lei.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Acțiunea, care, vă amintim, a vizat și complexul comercial Argintex din Pitești, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, s-a desfășurat în cadrul campaniei naționale a Poliției Române intitulată ,,Sărbători de iarnă în siguranţă!”. Controalele vor continua.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90