New Profesional Consult 930 x 122

amenda

POLIȚIA ARGEȘ AMENDEAZĂ NERUȘINAREA CNAIR-ULUI

Poliția Argeș amendează nerușinarea CNAIR-ului. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată de Serviciul Rutier Argeș, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Atenție, șoferi! Atacuri cibernetice pe www.erovinieta.ro

CNAIR a primit amenzi în valoare totală de 9.000 de lei (un mizilic pentru o companie atât de mare, dar atât permite legea). Motivul: compania nu a soluționat cereri pe care Serviciul Rutier Argeș i le-a adresat.

Din rațiuni de sporire a siguranței în trafic, polițiștii rutieri argeșeni i-au solicitat companiei să monteze despărțitoare de sensuri de mers la limita dinspre Pitești a autostrăzii A1 București – Pitești, din zona hipermarketului Carrefour și până nu departe de zona Vămii Pitești, și, respectiv, la ieșirea de pe autostrada A1 spre comuna Bascov, pe strada Serelor.

Citiți și: Schimbări majore în Codul Rutier

Solicitările polițiștilor au fost tratate cu „spatele” de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care nu a montat parapeții ceruți. Prin urmare, Serviciul Rutier Argeș a amendat compania. Dar când vor fi, totuși, montați parapeții? (Foto: limita dinspre Pitești a autostrăzii A1)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441