930X122 MAIA

amenda

POLIȚIA ARGEȘ AMENDEAZĂ NERUȘINAREA CNAIR-ULUI

Poliția Argeș amendează nerușinarea CNAIR-ului. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată de Serviciul Rutier Argeș, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

CNAIR a primit amenzi în valoare totală de 9.000 de lei (un mizilic pentru o companie atât de mare, dar atât permite legea). Motivul: compania nu a soluționat cereri pe care Serviciul Rutier Argeș i le-a adresat.

Din rațiuni de sporire a siguranței în trafic, polițiștii rutieri argeșeni i-au solicitat companiei să monteze despărțitoare de sensuri de mers la limita dinspre Pitești a autostrăzii A1 București – Pitești, din zona hipermarketului Carrefour și până nu departe de zona Vămii Pitești, și, respectiv, la ieșirea de pe autostrada A1 spre comuna Bascov, pe strada Serelor.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Solicitările polițiștilor au fost tratate cu „spatele” de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care nu a montat parapeții ceruți. Prin urmare, Serviciul Rutier Argeș a amendat compania. Dar când vor fi, totuși, montați parapeții? (Foto: limita dinspre Pitești a autostrăzii A1)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90