930X122 MAIA

politia locala

POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI PUNE ÎN GARDĂ ȘOFERII. ATENȚIE!

Poliția Locală Pitești pune în gardă șoferii. Atenție! “Vă aducem la cunoștință că pe data de 4 octombrie 2018, începând de la ora 7, pe strada Gheorghe Șincai – intersecție cu strada Sfânta Vineri din Pitești se vor efectua lucrări de asfaltare în carosabil.

Citiți și: Conduci o astfel de mașină? Trebuie să știi ce măsuri s-au luat

Pentru a evita aglomerația în trafic, conducătorii auto pot folosi ca alternative următoarele trasee:

-spre sensul giratoriu din strada Târgul din Vale: strada Gheorghe Șincai – strada Târgul din Vale (traseu normal, fără deviere).

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

-spre Podul Viilor: sensul giratoriu Târgul din Vale – strada Gheorghe Șincai, intersecția cu strada Râurilor (deviere pe sub podul de cale ferată) – strada Costache Negri.

Totodată, îi sfătuim pe proprietarii autoturismelor să evite parcarea acestora în zona străzii Costache Negri începând din data de 4 octombrie 2018, ora 9.

Pe această cale facem apel către participanții la trafic care tranzitează străzile mai sus menționate să dea dovadă de calm și să respecte semnalele polițiștilor locali rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere amplasate in zonă”, transmite Poliția Locală Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA