NOR CURIER 930X122

amenzi

Poliţist: „Amenzile date în pandemie pot fi anulate în instanță”

Poliţist: „Amenzile date în pandemie pot fi anulate în instanță”.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Toate sancțiunile contravenționale aplicate românilor în baza hotărârilor de guvern care au stabilit restricții pe motiv de pandemie pot fi anulate foarte ușor în instanță, spune Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Polițiștilor Europol.

Chiar și cei care nu au contestat anul trecut sau anul acesta amenzile se pot adresa instanței de judecată pentru recuperarea banilor.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Contestarea amenzii, potrivit Ordonanței 2 din 2001, se face în termen de 30 de zile de la data primirii.

Potrivit sindicaliștilor din MAI, practic, în acest moment, Guvernul încalcă toate principiile statului de drept, conducând prin hotărâri de guvern care sunt anulate sau anulabile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Radu Lambrina spune:

    Cum as putea sa-mi achit impozitul auto ?cind m-am prezentat la ghiseul taxe-impozite sector 4Bucuresti .Acolo aflu ca am o amenda de plata din 05.08.2020 Ora 12agent Visan Claudia( si de aici incepe circul cu politia licala sec. 4).Bun imi achit datoria ca cetatean asta fiind prin 08.04.2021.Ma reintorc la ghiseu sa-mi achit taxa auto Nu puteti achita taxa ca mai aveti inca o amenda pentru aceeasi fapta in aceeasi zi dar aceeasi zona dar de la ora 14 stupoare tot aceeasi Visan Claudia aceasta incurcind lucrurileschimba ora dar ce mai grav si nr de proces verbal, merg la sediul la sediul crezind ca voi putea deslusii aceasta ,ma izbesc de aceeasi neputinta asta e cit am putut eu sa fiu scurta .Aproape se termina si acest an si sunt cu taxa ne achitata .Intreb cita rabdare poti avea cind tu reprezinti doar un alt nr. de proces verbal ,care a fost scris in lipsa mea ,fara martori de 2 ori nu esti considerat un om ,care o lunga perioada nu ai iesit ca nu ai voie ,ca ai diferite probleme de sanatate ca nu poti rezolva totul online ???????

  • Radu Lambrina spune:

    As dorii sa pot rezolva incurcatura birocratica care sa facut ,ca refuz sa achit de 2 ori pentru nimic-fapta este ca am parcat pt. 5min. In fata Pietei Berceni-Oltenitei , needepasind marcajul de parcare .Si motivul a fost sa o iau pe sora mea in virsta de 73 ani cu sacosele ca i se facuse rau -adica lesinase fiind si cu nepoata noastra .Va rog credeti-ma nu am stationat sa-mi fac piata ,dar sa nu mai gasesti intelegere de la oamenii din jur??? Cum pot rezolva aceasta stuatie ???multumesc

  • Bubi Ion spune:

    Moșule scoate banul iar altădată nu mai parca aiurea,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90