SMART KIDS 930X122

mita

Polițiștii opreau bolizi de lux pentru a lua mită! El este unul dintre agenți

Update, 28 aprilie, ora 08:35

Andrei Pantea, comisar de poliție în cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București – Brigada Rutieră și Valentin Olteanu, agent șef de poliție în cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București – Brigada Rutieră sunt cei doi agenți prinși în flagrant de DNA în timp ce lua mită.

Citiți și: Video – Focuri de armă între polițiști și polițiste

Potrivit Antena 3 CNN, Andrei Pantea face parte și din conducerea sindicatului SIDEPOL.

Flagrantul s-a realizat joi – 27 aprilie, în timp ce polițiștii primeau șpagă de 1.500 de lei pentru a-l lăsa pe un șofer să circule în continuare cu permisul de conducere.

Citiți și: Bătaie între polițiști după o șicanare în trafic. Unul a ajuns la spital

Polițiștii acționau împreună, oprind în trafic doar mașini de lux, printre șoferi fiind și persoane publice. Erau cazuri în care agenții inventau anumite abateri pentru a cere șpagă, mai notează sursa citată.

Aceștia au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii anticorupție.

Sursă foto: Chindiamedia

Știrea inițială, 27 aprilie, ora 14:10 – Polițiști reținuți în trafic! Au fost prinși în flagrant când luau mită!

În jurul prânzului, doi poliţişti de la Rutieră au fost opriţi joi în trafic, de ofiţeri de la Direcţia Generală Anticorupţie în zona Dorobanţi, din Capitală.

Potrivit primelor informații, un ofițer și un agent de poliție au fost prinși în flagrant în timp ce primeau o sumă de bani drept mită.

Autospeciala cu care aceștia se deplasau a fost percheziționată de procurorii DNA.

În total, în vizor s-ar fi aflat şase polițiști de la Brigada Rutieră, suspectați că au constituit o rețea prin care primeau mită ca să treacă cu vederea diverse infracțiuni în trafic, însă numai doi dintre ei au fost prinşi în flagrant la acţiunea de joi, notează fanatik.ro.

Potrivit Antena 3 CNN,  în autospeciala celor doi a fost găsită și o sumă de bani marcați. Mita ar fi fost primită de la un cetățean aflat într-o mașină cu numere de Turcia, care circula cu autoturismul chiar în spatele autospecialei de poliție.

Sură foto: Antena 3 CNN

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Stați liniștiti ca nu le face nimic , au deranjat pe cineva care nu trebuie,sifonează ceva și le da drumu asta e procedura in România

  • Teu spune:

    Corect asta se va intampla um pic de zgomot si dupa LINISTE totala isi reiau treaba ca doar trebuie bani

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90