930×122 CAPRA 5

finante

PORȚI DESCHISE LA FINANȚELE PUBLICE

Luni, 26 mai, este termenul limită pentru depunerea la Fisc a declarațiilor de venit (formularele 200, 201, 220 și 221).

Citiți și: Ajutor de 2.000 de lei pentru mame!

Pentru o mai bună informare a contribuabililor asupra subiectului Administrația Județeană a Finanțelor Publice va organiza o întâlnire lămuritoare, sub deviza „Porți deschise”. La întâlnire sunt așteptați toți argeșenii care trebuie să-și declare veniturile obținute anul trecut și care nu știu exact cum se completează formularele. Specialiștii de la Fisc le vor oferi explicații și îi vor ajuta să completeze declarațiile de venit.

Acțiunea va avea loc miercuri, 14 mai, cu începere de la ora 12, la sediul AJFP Argeș, situat în Pitești, pe bulevardul Republicii. Mai exact, cei interesați sunt așteptați în sala de ședințe a instituției, la mezanin I.

Citiți și: Schimbare în oraș: Bani dați indiferent de oră și de zi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3