Donaris 930 x 122

budeasa

PREMII PENTRU MICII DANSATORI DIN BUDEASA

Premii pentru micii dansatori din Budeasa. La hotel Star Plaza din Budeasa s-a desfășurat recent prima ediție a festivalului național de dans ”Winter Cup”.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Festivalul a avut mai multe categorii: carribean show, latino show, open, street dance, folclor, gimnastică ritmică și dans modern.

La secțiunea folclor a participat și ansamblul Izvorașul al Centrului Cultural pentru școlari Budeasa, cu două grupe (gold – avansați, și silver – începători).

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Ambele grupe ale ansamblului au obținut locul întâi, primind diplome, medalii și cupe.

De asemenea, duminică, 9 decembrie 2018, 15 copii ai Centrului Cultural pentru școlari Budeasa vor participa la preselecțiile festivalului de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou ”Florile dalbe”, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești în perioada 9-14 decembrie.

Instructorul Marin Scarlat este cel care i-a îndrumat pe copiii Centrului în tainele dansului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90