930×122 CAPRA 5

bilete

EXPLOZIV! ÎN PITEȘTI BILETELE DE AUTOBUZ S-AR PUTEA SCUMPI IAR!!!

În următoarea şedinţă a Consiliului Local Piteşti va fi modificat contractul de delegare a gestiunii serviciului public de transport de persoane din municipiu.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Astfel, noul contract va fi valabil până în anul 2021, dată la care se consideră că ar urma să se amortizeze integral investiţia de cumpărare, cu împrumut de la BERD, a celor 70 de noi autobuze poloneze marca Solaris (foto), autobuze care vor intra pe trasee pe 1 iunie.

Pe de altă parte, potrivit municipalității, tocmai la cererea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare Publitrans va putea ca pe viitor să majoreze din nou tarifele de transport pentru a acoperi costurile de rambursare a creditului, dacă va fi nevoie.

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

O primă majorare de tarif a fost deja operată pe 1 ianuarie 2015, atunci când preţul unui bilet de călătorie a crescut de la 1, 8 la 2 lei. Autorităţile au spus la timpul respectiv că nu vor mai majora tarifele, dar iată că noul contract prevede şi această posibilitate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90