NOR CURIER 930X122

inspectoratul scolar

PROFESORI DE NOTA 1 ÎN ARGEȘ

La concursul național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2019, înainte de contestații, în județul Argeș doi candidați au obținut nota 1. Ambii, la disciplina educație fizică și sport.

Citiți și: Informație de ultim moment! Activitatea în școli depinde de asta

La polul opus, 5 note de 10 au fost obținute la disciplinele cultură civică și educație socială, educație fizică și sport, educatoare, matematică și religie ortodoxă.

Vă reamintim că, potrivit Inspectoratului Școlar Argeș, procentul candidaților cu note mai mari de 5 la titularizare a fost de 77,65% (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Obligație nouă în școli!

Eventuale contestații mai pot fi depuse astăzi, 24 iulie 2019, la Inspectoratul Școlar, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 30 iulie 2019.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3