Donaris 930 x 122

baze de agrement

PROGRAM PENTRU TRENULEȚUL DIN ȘTRAND

Program pentru trenulețul din Ștrand. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești pregătește noul sezon estival.

Citiți și: Vești fantastice pentru toată lumea!

Angajaţii Serviciului lucrează în această perioadă la revizia instalaţiilor şi fac reparații la bazele de agrement ale municipalității.

Două dintre ele, acolo unde există instalaţii de încălzire a apei din bazine, baza de agrement din cartierul Trivale și cea de pe strada Costache Negri, vor fi deschise publicului sâmbătă, 1 iunie 2019.  Ulterior, după o săptămână, va fi deschisă şi baza de agrement din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Liber la plimbări cu trenulețul și cu barca în Parcul Ștrand

Bazinele în aer liber ale municipalității piteștene vor fi deschise zilnic, între orele 8 și 20.

Tarifele de acces vor fi menţinute la nivelul de anul trecut. Intrarea generală va fi 10 lei, iar pentru copiii de sub 10 ani, studenți și pensionari, 5 lei.

Și trenulețul din parcul Ștrand a fost modernizat, eliminându-se excesul deranjant de gaze de eșapament.

În sezonul de vară, trenulețul va avea program în fiecare weekend: vineri între orele 11 și 20, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 10-20.

O plimbare cu trenulețul costă 5 lei pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani și 10 lei pentru adulți.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90