Donaris 930 x 122

colinde

PUI DE LEI LA UȘA LUI PENDIUC! VEZI GALERIE FOTO!

Îmbrăcaţi gros şi în straie populare de sărbătoare, copiii de la grădiniţa cu program prelungit „Pui de lei” din cartierul piteștean Prundu s-au aşezat astăzi cuminţi la coadă la Primărie.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Micuţii, cu vârste de 4-5 ani, au venit să îl colinde pe primarul Tudor Pendiuc. Însoţiţi de două educatoare şi de câţiva părinţi, copiii au avut un plan bine stabilit: vor cânta colinde şi vor aştepta să fie răsplătiţi. Cu un repertoriu bogat, grupa „Albinuţele” l-a colindat pe primar. Pendiuc le-a transmis copiilor gândurile lui bune: „Vă urăm la fel, cu aceiaşi bucurie, sărbători fericite! Părinţii voştri să fie sănătoşi, să aibă grijă de voi! La mulţi ani cu sănătate!”.

“Este al şaselea an când venim la domnul primar, de fiecare dată cu o altă generaţie de copii. Micuții sunt obişnuiţi cu colindul. Am fost şi la o biserică acum câteva zile! Avem tot felul de activităţi extraşcolare, iar copiii sunt foarte fericiţi de acest obicei străvechi”, ne-a spus educatoarea Diana Moale-Coza.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Micuţii au fost răsplătiţi cu câte o pungă plină cu dulciuri, iar la final au făcut poze cu primarul Piteștiului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90