930×122 CAPRA 5

amenzi

RAZIE ÎN TOIUL NOPȚII LA GĂȘTILE DE CARTIER DIN PITEȘTI

Azi noapte, polițiștii locali piteșteni au desfășurat o acțiune axată în special pe amendarea persoanelor care nu respectă normele de conviețuire în public, mai ales în parcuri și la locurile de joacă pentru copii.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

În parcul Prundu, la locul de joacă de pe Aleea Oituz și în parcul Tineretului au fost sancționate contravențional (cu amenzi cuprinse între 100 și 500 de lei) un număr de 14 persoane.

Prin comportamentul manifestat, persoanele amendate puneau în pericol integritatea mobilierului montat la locurile de joacă, fumau în spațiul delimitat sau aruncau la întâmplare resturi provenite de la ambalaje, în loc să le arunce în pubelele special amplasate în zonele respective.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

Toate locurile de joacă, parcurile și, în general, locurile publice din municipiul Pitești sunt monitorizate în permanență, informează Poliția Locală. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90