NOR CURIER 930X122

ceair

piata_ceair

RAZIE ÎN PIAȚA CEAIR! S-AU CONFISCAT DETERGENȚI, CUȚITE ȘI UMBRELE!

Aproape că nu este săptămână în care polițiștii de la Secția 1 din Pitești să nu facă o razie în piața agroalimentară Ceair, în bazarul „Gheorghe Lazăr” și pe străzile adiacente, „Crinului”, „9 mai”, „Sf. Vineri” și „Traian Vuia”.

Citiți și: Razie pe străzi, sancțiuni ,,pe capete”!

Cea mai recentă razie a avut în vedere patru societăți comerciale și zece întreprinzători particulari. Polițiștii au dat amenzi și au confiscat bunuri în valoare totală de 8.000 de lei pentru comerț neautorizat sau pentru vânzarea de produse care nu aveau documente de proveniență: detergenți, pungi și saci menajeri, cuțite de bucătărie, umbrele și inele metalice.

Printre cei amendați și ale căror bunuri au fost confiscate s-a aflat și o femeie venită tocmai dintr-o comună din județul Galați. Ea comercializa fără forme legale în piața Ceair obiecte de menaj. Amenda s-a ridicat la 500 de lei. (Foto piața Ceair: Arhivă)

Citiți și: ,,Măcel” în Pitești. Ce au găsit polițiștii întrece orice imaginație!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90