New Profesional Consult 930 x 122

actiune

Mobilizare impresionantă de forțe! Poliția Rutieră și criminaliști, în stradă

Mobilizare impresionantă de forțe! Poliția Rutieră și criminaliști, în stradă

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În noaptea de 25 spre 26 februarie a.c., în intervalul orar 22:00-02:00, polițiștii câmpulungeni au acționat cu efective mărite pe raza de competență a Poliției Municipiului Câmpulung.

S-a acționat pentru creșterea gradului de siguranță. Dar și pentru prevenirea infracțiunilor contra persoanei și contra patrimoniului și creșterea disciplinei rutiere.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Acțiunea a fost desfășurată de 76 de polițiști de ordine publică din mediul urban și rural, poliție rutieră, și investigații criminale.

„În intervalul menționat au fost desfășurate 9 filtre rutiere, au fost verificate 147 de autovehicule. Au fost efectuate 53 de testări cu aparatele alcooltest și drugtest.

Mobilizare impresionantă de forțe! 

Și au fost legitimate 222 de persoane. Au fost efectuate verificări în mai multe localuri și săli de jocuri de noroc.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 27.850 de lei.

Totodată, au fost reținute 9 permise de conducere, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.”, precizează Poliția Argeș.

Sancțiunile au fost aplicate conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice și Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, precum și conform H.G. 301/2012 privind normele de aplicare ale Legii 171/2010 privind contravențiile silvice.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90