Donaris 930 x 122

cnair

RESTRICȚIE DE CIRCULAȚIE PE UN SECTOR DE DRUM

Pe DN 7, între Piteşti (intersecţia DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţia DN 7 cu DN 1), va fi restricție de circulație vineri, 29 noiembrie, sâmbătă, 30 noiembrie (de Sf. Andrei și ziua premergătoare), și duminică, 1 decembrie 2019 (Ziua Națională a României).

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Pe acest sector de drum, pe ambele sensuri de mers, circulația autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi strict interzisă pe 29 noiembrie între orele 16 și 22, iar pe 30 noiembrie și 1 decembrie în intervalul orar 6-22.

Măsura a fost luată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și este una normală, potrivit legii, în cazul perioadelor de sărbătoare legală.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Încălcarea acestei măsuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă, avertizează CNAIR.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90