930×122 CAPRA 5

1b

S-A DECIS! SCHIMBARE PE NOUA LINIE DE AUTOBUZ

Schimbare pe noua linie de autobuz. Primăria Pitești anunță o modificare a programului pe noua linie de autobuz 1B.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit sursei citate, prima plecare de la capătul de linie Vivo! Pitești a fost devansată, fiind mutată de la ora 8:45, așa cum era inițial, la ora 7:15. Schimbarea a fost operată “ca raspuns la dorințele și cerințele venite din partea multor piteșteni.”, noul orar intrând în vigoare pe 16 martie 2017.

Tot ca urmare a unor solicitări, Primăria ia în calcul posibilitatea să extindă și programul de seară, fiind avută în vedere varianta ca ultima plecare să fie mutată de la ora 22:15 la ora 23:15. Deocamdată, nu a fost luată o decizie în acest sens.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amintim că noua linie de autobuz 1B, deservită de Publitrans, societate a municipalității, a devenit funcțională pe 1 martie anul acesta. 1B are cap de linie la Vivo! Pitești și leagă Centrul de zona de jos a orașului. Traseul este următorul: Vivo! Pitești – hotel Ramada – bariera CFR – strada Maternității, pe lângă Centrul de Diagnostic și Tratament către Colegiul „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean – Agenția de Mediu – Rectoratul Universității Pitești – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo! Pitești. Autobuzele circulă din 30 în 30 de minute.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3