EcoMoto 930×122

jocuri

PITEȘTIUL, UN MIC LAS VEGAS! INCREDIBIL CÂT DE MULTE SUNT!

De la începutul anului și până acum Primăria Piteşti a emis autorizaţii pentru înfiinţarea a nu mai puțin de 37 de societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc şi pariuri. În această categorie intră atât sălile de mai mici dimensiuni, cât şi aşa-zisele cazinouri. În plus, în aceeași perioadă, Primăria a prelungit avizul de funcţionare pentru alte 87 de unităţi similare!

Citiți și: Decizie majoră privind „păcănelele”!

Sălile respective au împânzit oraşul, în special în zone ca Exerciţiu și Centru. Lor li se adaugă şi vânzătorii de bilete de bingo și superbingo, precum şi punctele proprii ale Loteriei Române.

Înmulțirea firmelor de jocuri de noroc și pariuri își are o explicație și în nivelul de trai. Din cauza sărăciei, accentuată de criza economică, tot mai mulţi piteșteni, mai ales tineri, speră să dea lovitura la jocurile de noroc. Nu de puține ori, însă, ajung să se aleagă cu un viciu care îi poate distruge. Pentru a vă face o imagine asupra numărului mare de săli de jocuri de noroc sau de pariuri ori de cazinouri din Pitești, precizăm că în octombrie 2011, data celui mai recent recensământ al populației, municipiul mai număra doar 155.000 de locuitori. (Foto: realitatea.net)

Citiți și: PUTEȚI DONA JUCĂRII ȘI JOCURI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90