930×122 CAPRA 5

cazino

SUNT CAZINOURILE ONLINE SIGURE?

(P) Sunt cazinourile online sigure? Cazinourile online au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Sunt atât de populare și de îndrăgite de oameni încât nu cred că există o persoană în țara noastră, majoră fiind, să nu fi auzit de ele sau măcar să fi intrat o dată pe un site să vadă despre ce este vorba. Aceste site-uri atrag jucători noi în fiecare zi datorită ofertelor avantajoase de bun venit pe care le oferă jucătorilor care decid să se înregistreze, dar nu uită nici de jucătorii pasionați pe care îi fidelizează cum știu ei mai bine.

Citiți și: Un nou tip de țeapă face ravagii!

Ce sunt cazinourile online până la urmă?

Mai știi filmele alea cu oameni la costum care se îmbrăcau frumos, se parfumau, luau teancul de bani și mergeau la cazino la brațul unei femei frumoase pentru a juca poker sau la ruletă? Ei bine, hainele elegante nu mai sunt necesare, nici deplasarea de acasă pentru că tehnologia a avut grijă să ne scutească de aceste eforturi. Acum oricine are un smartphone poate să își descarce o aplicație și să joace jocuri de cărți, sloturi sau să parieze pe diverse meciuri direct de pe telefon. Astfel, cazinourile din casele cu o arhitectură impresionantă sau localurile din buricul orașului au devenit accesibile tuturor de când s-au mutat în mediul online. Tot ce îți trebuie este un dispozitiv, telefon, tabletă sau laptop, și o legătură stabilă la internet.

Citiți și: Decizie majoră privind „păcănelele”!

Ce poți juca la cazino?

Cazinourile le oferă jucătorilor săi o mulțime de jocuri. Deși au început cu jocurile de cărți: poker, blackjack și diverse variațiuni, ruleta sau sloturi, cazinourile online acum le oferă jucătorilor cam orice își doresc. Dacă vor să joace într-un turneu de poker, pot face asta din confortul propriei case sau stând în autobuz cu telefonul în mână. Ruleta este și ea prezentă în majoritatea cazinourilor, de exemplu la https://www.vladcazino.ro există și mese de ruletă cu dealeri live, jocurile fiind transmise dintr-un cazino real din București.

Foarte populare în cazinouri sunt și sloturile. Există deja mii de sloturi, cu diverse teme, începând de la legendele antice până la intrigile din fimele SF. De-a lungul timpului, câteva s-au consacrat și au devenit foarte cunoscute în rândul jucătorilor: Book Of Ra Deluxe, Lucky Lady Charm, Sizzling Hot Deluxe, Shining Crown sau Dolphin`s Pearl Deluxe.

Cât de sigure sunt cazinourile online?

Cazinourile online fac parte dintr-o industrie în care totul este reglementat. În țara noastră, autoritatea care se ocupă de verificarea și autorizarea unui cazino online înainte de a fi lansat pe piață se numește ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Această instituție va avea grijă ca orice cazino online să fie extrem de sigur, mai ales de când a apărut legea protecției datelor personale, și să le ofere jocuri și câștiguri corecte jucătorilor săi. Pentru ca un cazino să functioneze legal el trebuie să obțină autorizarea din partea acestei instituții, iar abia apoi poate fi deschis pentru public. Un cazino care funcționează ilegal, fără licență, va fi închis, iar pedepsele pentru cei care l-au condus sunt aspre. Licența ONJN este de obicei afișată pe site, pe prima pagină, pentru ca fiecare vizitator să o vadă și să înțeleagă că are de-a face cu un cazino de încredere.

Pentru a se înregistra pe un astfel de cazino, jucătorul va trebui să își ofere datele personale atunci când își creează contul, iar pentru a-i fi verificată identitatea, dar mai ales faptul că este major, va trebui să-i ofere echipei de la suport clienți o copie a actului de identitate.

Fiecare cazino online lucrează cu mii de cărți de identitate, iar dacă undeva ar exista o scurgere de informații sau o utilizare fără drept a acelor documente, ONJN ar interveni imediat. Cei care se ocupă de partea de programare și de protecție a datelor folosesc un program de criptare avansat pentru ca hackerii să nu poată intra în sistem pentru a fura datele confidențiale ale celor înregistrați pe site.

De asemenea, fiecare cazino online mai primește o serie de informații extrem de importante pentru fiecare user: datele cardurilor sale personale și a portofelelor electronice, după caz. Cazinourile online au un portofoliu diversificat de metode plata, începând cu tradiționalele Visa și Mastercard, și încheind cu Paypal sau Bitcoin. Pentru a face o depunere sau pentru a-și retrage banii câștigați la jocurile online, jucătorul trebuie să introducă datele de pe cardul său bancar. Aceste informații sunt încă un set de date ce trebuie protejate, iar fiecare tranzacție trebuie să se desfășoare în maximă siguranță. Dacă lucrurile ar lua-o razna și jucătorilor le-ar fi sustrași din cont bani fără acordul lor, cu o simplă reclamație la ONJN orice cazino ar putea fi închis, iar vinovații ar fi aspru pedepsiți.

Este vorba de o industrie în care totul este atât de automatizat, protejat și bine pus la punct pentru ca atât cazinoul, cât și jucătorii să se bucure de jocurile favorite fără probleme. Ambele părți au de câștigat atât timp cât regulile “jocului” sunt respectate, iar nimeni nu riscă închiderea cazinoului într-o industrie în care milioane de lei se mișcă zilnic.

Atât timp cât datele sunt protejate, iar jocurile se desfășoară corect și legal, cazinourile prosperă, jucătorii sunt mulțumiți, iar dezvoltatorii de jocuri își bat capul să creeze jocuri mai interesante, mai incitante pe care să le ofere oamenilor pasionați. Concluzia este că orice cazino online care are licență ONJN pe una dintre paginile sale este un site 100% de încredere pe care jucătorii își pot introduce datele fără teamă cu scopul de a se bucura de experiența de cazino online.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3