930×122 CAPRA 5

constantin sergiu lăcraru

SALVATORUL DE VIEȚI DE LA DETAȘAMENTUL DE POMPIERI BRADU A PRIMIT EMBLEMA DE ONOARE

Plutonierul adjutant Constantin Sergiu Lăcraru, pompier-paramedic la Detașamentul de Pompieri Bradu, a fost recompensat astăzi cu emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, într-un cadru festiv, cu ocazia Zilei ministerului.

Citiți și: Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Alături de alți colegi din MAI, dar și din IGSU, pompierul argeșean a fost premiat de ministrul Carmen Dan pentru meritele lui deosebite din timpul misiunilor, dar mai ales pentru omenia de care a dat dovadă când a salvat viața unui om atunci când nu îmbrăca uniforma militară, aflându-se în timpul său liber.

„Curajul și devotamentul, cele două cuvinte care definesc arma pompierilor, au fost pe deplin dovedite de salvatorul argeșean: curajul de a te lupta cu moartea pentru a salva viața unui om și devotamentul față de semeni. Ne înclinăm și îi mulțumim colegului nostru pentru exemplul pe care îl oferă!”, transmite echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș. Intervenție de urgență! Arde!

La sfârșitul lunii trecute, în timpul său liber, Constantin Sergiu Lăcraru i-a salvat viața unui om cazut pe stradă, în Pitești (AICI, imagini și subiectul pe larg). La rândul nostru, îl felicităm!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3