Donaris 930 x 122

eugen teodorovici

SE ANUNȚĂ GREVE ÎN TOATĂ ȚARA

Se anunță greve în toată țara. Biroul Executiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe solicită renunțarea la proiectul de hotărâre cu privire la reducerea numărului de posturi vacante din Ministerul Finanțelor Publice și din unitățile subordonate acestuia.

Citiți și: VIDEO – IPJ ARGEȘ A SCOS LA CONCURS POSTURI PRIN ÎNCADRARE DIRECTĂ

„Biroul Executiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe condamnă amatorismul cu care Ministerul Finanțelor Publice își tratează proprii angajați.

Acordul pe care conducerea Federației (…) l-a făcut cu ministrul finanțelor publice, domnul Eugen Teodorovici, nu a vizat nicidecum reorganizarea sistemului și reducerea de posturi”, susțin sindicaliștii într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției noastre.

Citiți și: DECIZIE PENTRU ȘEFIA FISCULUI ARGEȘEAN

„Pe cale de consecință, Biroul Executiv a hotărât demararea procedurilor pentru declanșarea acțiunilor de protest la nivel național, cu consecințe grave în următoarea perioadă.

Salariații Fiscului din România nu doresc să afecteze activitățile desfășurate cu ocazia centenarului, însă un astfel de tratament din partea conducerii Ministerului Finanțelor Publice îi obligă să demareze de urgență acțiuni de protest la nivel național, care pot degenera în greve spontane, necontrolabile de către organizația noastră”, avertizează sindicaliștii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441