930×122 CAPRA 5

eugen teodorovici

SE ANUNȚĂ GREVE ÎN TOATĂ ȚARA

Se anunță greve în toată țara. Biroul Executiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe solicită renunțarea la proiectul de hotărâre cu privire la reducerea numărului de posturi vacante din Ministerul Finanțelor Publice și din unitățile subordonate acestuia.

Citiți și: Angajări la ISU. Zeci de posturi disponibile!

„Biroul Executiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe condamnă amatorismul cu care Ministerul Finanțelor Publice își tratează proprii angajați.

Acordul pe care conducerea Federației (…) l-a făcut cu ministrul finanțelor publice, domnul Eugen Teodorovici, nu a vizat nicidecum reorganizarea sistemului și reducerea de posturi”, susțin sindicaliștii într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției noastre.

Citiți și: ANUNȚ DE LA ADMINISTRAȚIA FINANȚELOR ARGEȘ

„Pe cale de consecință, Biroul Executiv a hotărât demararea procedurilor pentru declanșarea acțiunilor de protest la nivel național, cu consecințe grave în următoarea perioadă.

Salariații Fiscului din România nu doresc să afecteze activitățile desfășurate cu ocazia centenarului, însă un astfel de tratament din partea conducerii Ministerului Finanțelor Publice îi obligă să demareze de urgență acțiuni de protest la nivel național, care pot degenera în greve spontane, necontrolabile de către organizația noastră”, avertizează sindicaliștii.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90