NOR CURIER 930X122

copiat

ȘI PROFESORII COPIAZĂ! ÎN ARGEȘ 2 DASCĂLI AU FOST ELIMINAȚI DIN EXAMEN!

Ieri s-a desfășurat proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice sau a catedrelor vacante ori rezervate din învățământul preuniversitar (titularizare ori suplinire). Au participat candidați care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţiile speciale sau la probele practice în perioada 26 mai-27 iunie. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/titularizare-invatamant-informatii-complete-despre-concurs/.

Citiți și: Informație de ultim moment! Activitatea în școli depinde de asta

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar, în județul Argeș în concurs s-au înscris inițial 1.100 de candidați, pentru un număr de 35 de discipline. Dintre cei înscriși, însă, s-au prezentat doar 896, 114 absentând.

88 de candidați s-au retras din proprie inițiativă din concurs, dându-și seama că nu sunt în stare să facă față exigențelor examenului. Și mai rușinos este că doi candidați au fost eliminați din examen pentru că au încercat să copieze. (Foto: stiri.com.ro)

Citiți și: Obligație nouă în școli!

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90