EcoMoto 930×122

2%

ah1n1_copil

ȘI TU POȚI AJUTA COPIII BOLNAVI!

Argeșenii care au obligația să-și declare la Fisc veniturile obținute în 2013 pot decide ca o sumă de până la 2% din impozitul pe venitul anual pe care îl datorează statului să-l direcționeze către o entitate nonprofit. Cu alte cuvinte, pot dona bani, în limita menționată, către fundații, instituții de cultură sau biserici. Recomandarea noastră este să folosiți această oportunitate pentru a susține fundațiile și asociațiile care sprijină vindecarea unor copii cu probleme grave de sănătate.

Citiți și: Ajutor de 2.000 de lei pentru mame!

Pentru direcționarea acestor bani către entități nonprofit trebuie completat și depus la fisc formularul 200. Termenul, reamintim, este luni, 26 mai.

O pot face argeșenii care anul trecut au realizat venituri din activități independente, din cedarea folosinței bunurilor (chirii), din activități agricole, silvicultură şi piscicultură, câştiguri din tranzacţii cu titluri de valoare altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise, câştiguri din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen pe bază de contract şi orice alte operaţiuni de acest gen și venituri din salarii.

Citiți și: Iată cum sunt verificați românii de ANAF

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3