930×122 CAPRA 5

simona bucura oprescu

Simona Bucura Oprescu (PSD): Guvernul actual fură 34 de miliarde de lei în acest an de la populație

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Simona Bucura Oprescu: Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR fură 34 de miliarde de lei în acest an din buzunarele populației!

Guvernul Cîțu comite un abuz uriaș, refuzând să pună în aplicare legi care vizează creșteri ale veniturilor românilor, declară Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș al PSD.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

“Practic, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR fură 34 de miliarde de lei în acest an din buzunarele populației! Fură de la copii, cărora refuză să le dubleze alocațiile – 3,5 miliarde de lei!

Loveşte puternic în familiile tinere cu copii și în sectorul construcțiilor! Creşterea plafonului pentru TVA-ul de 5% de la 95.000 la 140.000 de euro se amână cu un an, iar mii de familii pierd, astfel, banii plătiți deja prin contract, pentru avans pentru achiziția unei locuințe!

Ia 20 de miliarde lei de la bugetari și de la pensionarii militari, plus 10,4 miliarde lei de la pensionarii civili! Guvernul fură efectiv de la fiecare vârstnic 175 lei pe lună!

Guvernul ne tot spune ca nu sunt bani, dar găsește încă un miliard de lei pentru asigurarea profitului a trei companii străine, mutinaționale apropiate de PNL.

Aceasta este viziunea celor aflați acum la putere: nimic sau cât mai puțin pentru oameni, cât mai mult pentru ei și firmele apropiate!“, afirmă Simona Bucura Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    Ha ha ha,ce vrăjeală!!! Dragnea cât fura??? Pușcăriașul Dragnea…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90