EcoMoto 930×122

antidrog

SIMPOZION ANTIDROG LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Centrul Cultural Mioveni a găzduit astăzi un simpozion antidrog, intitulat „Da vieții! Nu drogurilor!”.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Elevii de clasă gimnazială de la Școala Generală „George Topârceanu” din Mioveni au purtat discuții cu autoritățile locale și reprezentanți ai Poliției orașului despre consumul de etnobotanice și substanțe interzise. Elevilor li s-a atras atenția asupra riscurilor la care se expun consumatorii de droguri din punct de vedere al sănătății și al legii.

Un aspect important prezentat a fost situația românului prins în Malaezia cu droguri și condamnat la moarte.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

La simpozion au participat prefectul de Argeș, Mihail Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Județean, Dorin Mărăşoiu, secretarul oraşului Mioveni, Maria Ştefănescu, preşedintele Asociaţiei Române de Tineret Muntenia, Valentin Uruc, comisarul șef de Poliţie Marian Iordache, șef Serviciu Poliţia Locală, Nicu Gheorghe, preşedintele filialei Argeș a Asociaţiei Club 22 Bucureşti, Vasile Duminică, şi directorul Şcolii Gimnaziale “George Topârceanu”, Paul Mustaţă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90