Donaris 930 x 122

amenda

(VIDEO) ”ȘMECHERII” DE PITEȘTI, DIN NOU ÎN ACȚIUNE

”Șmecherii” de Pitești, din nou în acțiune. Este vorba, ca și în alte cazuri, de tupeul, aroganța și inconștiența șoferilor piteșteni.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Vineri, în jurul orei 17, trei șoferi au încălcat ”în turmă” regulile de circulație. S-a întâmplat la intersecția de la fosta Electrica spre Centru.

Mai exact, aceștia nu s-au încadrat corespunzător pentru direcția de mers, fapt pentru care riscă o amendă de 750 de lei, dar și o penalizare de 6 puncte.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Lăsând la o parte aceste abateri ale conducătorilor, manevrele lor puteau avea urmări foarte grave. Carosabilul umed, intersecția aglomerată și inconștiența lor puteau provoca o adevărată tragedie.

Vă reamintim că nu este prima dată când pe străzile din Pitești astfel de șoferi fac ce-i taie capul. Iată un exemplu AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • marius spune:

    acolo semaforul dureaza foarte putin si ai norocu sa il mai prinzi in odata…multi fac asa

  • Pitestean spune:

    Acolo fac toti asa pana si soferii autobuzelor 7/7B fac asa sa nu piarda semaforul .Eu as spune ca e mai mult nesimtire

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90