NOR CURIER 930X122

angajări

SOCIETATEA APĂ CANAL ANGAJEAZĂ

Societatea Apă Canal angajează. S.C. Apă Canal 2.000 S.A, cu sediul în municipiul Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de specialitate în domeniul automatizărilor şi comunicaţiilor la Serviciul SCADA.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Scopul postului de inginer constă în efectuarea activităţilor de mentenanţă a sistemelor informatice, a sistemelor de automatizare PLC-uri şi a transmisiilor de date din cadrul sistemelor SCADA.

Cerinţe şi condiţii pentru participarea la concurs: absolvent al unei facultăţi tehnice cu diplomă de licenţă sau examen de diplomă în conformitate cu legislaţia în vigoare cu specializare în domeniul automatizărilor industriale; cunoştinţe în domeniul automatizărilor industriale şi instalaţiilor electrice (depanare/resoftare PLC-uri, modemuri date, automate programabile); experienţă dovedită în domeniul automatizărilor de minimum 3 ani; cunoaşterea limbii engleze – nivel mediu.

Citiți și: Angajări masive la cel mai mare spital din Argeș!

Selecţia se va face pe bază de interviu, care va include aspecte practice, cu următoarea tematică:

– cunoştinţe referitoare la sisteme de calcul, hard şi soft;

– instalare, configurare întreţinere sisteme IT şi programe specifice dispeceratului societăţii;

– utilizare programe (Microsoft Office, Windows Server, Windows 7/8.1/10 etc.);

– cunoştinţe reţele de calculatoare (tipuri şi configurări de reţele etc.);

– cunoştinţe transmisii de date (configurări echipamente comunicaţii (routere etc.);

– analiză scheme electrice;

– cunoştinţe depanare/resoftare PLC-uri, HMI-uri.

Candidaţii vor depune un curriculum vitae (CV), cazierul judiciar în original şi copii ale actului de identitate, actului de studii, carnetului de muncă şi/sau adeverinţelor de vechime în muncă (după caz) la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, până pe data de 19.10.2018 inclusiv, ora 16.

,,Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la Serviciul Personal, la numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16″, transmite Apă Canal 2000 S.A.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90