EcoMoto 930×122

amenzi

ȘOFERI AMENDAȚI LA FOC AUTOMAT PE O STRADĂ DIN TRIVALE

Șoferi amendați la foc automat pe o stradă din Trivale. „Stau în zona aceasta de 20 de ani și nu știu de ce nu rezolvați problema mașinilor parcate pe trotuare pe toată strada Eugen Lovinescu?”, a fost reclamația formulată ieri de o piteșteancă pe pagina de socializare a publicației noastre.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Poliția Locală s-a autosesizat și a făcut tot ieri o razie la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu, polițiștii locali trimiși la fața locului au dat „la foc automat” șase sancțiuni contravenționale. Majoritatea șoferilor prinși că blocau cu autoturismele accesul pietonal pe trotuar au primit câte două puncte amendă, adică 290 de lei.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Pentru că, știm cu toții din experiențe similare, nu se face primăvară cu o floare și, cel mai probabil, trotuarul va fi din nou ocupat de șoferi, Poliția Locală promite că va monitoriza zona. ”Zona în cauză, dar și altele vor fi în continuare monitorizate. Le mulțumim cetățenilor că ne sesizează astfel de situații și îi rugăm să o facă în continuare, pentru că avem nevoie de ajutorul lor”, declară Bogdan Aristănțoiu pentru ePitești.

Raziile polițiștilor locali nu rezolvă, însă, problema. Deficitul de locuri de parcare și lipsa unui serviciu de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar constituie motive pentru care, pe mai departe, în Pitești șoferii sunt „stăpânii” trotuarelor.

L-am întrebat pe viceprimarul Sorin Apostoliceanu de ce întârzie Primăria să repună la lucru, după ani de zile, serviciul de ridicare a autovehiculelor parcate alandala: „Și eu zic că ar cam trebui (n.r. – punerea în funcțiune a serviciului respectiv), dar nu sunt eu factorul de decizie. Voi discuta cu domnul primar (n.r. – primarul Piteștiului, Cornel Ionică) din nou. Din păcate, cetățenii se disciplinează doar cu amenzi, așa că trebuie să acționăm în consecință”. (Sursă foto: Poliția Locală Pitești)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3