EcoMoto 930×122

accidente

ŞOFERI DE LA PUBLITRANS, „SPAIMA ȘOSELELOR”

Șoferi de la Publitrans, „spaima șoselelor”. În al doilea trimestru al acestui an, șoferii de la Publitrans au fost implicaţi în producerea a 13 accidente rutiere din vina lor.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

În luna aprilie s-au înregistrat 3 accidente din cauza şoferilor Publitrans, în mai 5, iar în iunie alte 5.

Toate accidentele s-au soldat doar cu daune materiale, pentru care a plătit compania de asigurări cu care are contract societatea de transport local de călători a municipalității Pitești.

Citiți și: Șoferii care fac așa ceva riscă pușcăria!

Numărul lunar de curse efectuate de Publitrans este de circa 20.500, cu un minim în timpul vacanţelor şcolare și al sărbătorilor legale.

Unii șoferi ai societații locale de transport de călători a municipalității piteștene au un comportament necorespunzător în trafic. Stau mărturie și reclamațiile în acest sens ale piteștenilor (subiectul pe larg, AICI). La începutul acestui an, v-am prezentat imagini cu un șofer de autobuz Publitrans care conducea haotic în trafic (AICI, amănunte). (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3