EcoMoto 930×122

alcool

ȘOFERI DIN ARGEȘ, DOSARE PENALE

Șoferi din Argeș, dosare penale. În minivacanța de Paște (mai exact în perioada 26 aprilie-1 mai 2019), poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat aproape 770 de amenzi, în valoare totală de peste 230.000 de lei.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

De asemenea, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 69 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri argeșeni au întocmit și dosare penale pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice. Printre șoferii care s-au ales cu dosare penale se numără un piteștean în vârstă de 64 de ani, care conducea băut un autoturism pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în Drăganu, și un bărbat de 50 de ani din Mioveni, prins băut la volanul unui autoturism pe strada Mioriței din orașul său de domiciliu.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, din orașul Ștefănești, a fost chiar reținut de polițiști pentru 24 de ore. A fost prins în Ștefănești nu doar băut la volanul unui autoturism, ci și fără să aibă permis de conducere. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus ulterior ca bărbatul să fie cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Conducerea sub influența băuturilor alcoolice a unui vehicul este pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90