NOR CURIER 930X122

accidente

ȘOFERI GHINIONIȘTI LA PUBLITRANS

Șoferi ghinioniști la Publitrans. Pe parcursul unei singure luni, respectiv septembrie 2018, autobuzele Publitrans au fost implicate în 16 accidente rutiere.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

În trei cazuri, vina le-a aparţinut şoferilor societăţii de transport local de călători a municipalității Pitești, iar într-unul dintre acestea şoferul a achitat contravaloarea reparaţiilor ca urmare a pagubelor produse. În restul cazurilor, au fost folosite fie poliţe de asigurare RCA, fie polițe CASCO.

Interesant este că în 4 dintre cele 16 accidente au fost implicaţi, fiecare de câte două ori, aceiaşi şoferi ai societății Publitrans. Vina nu a fost, însă, a lor, ci a altor participanți la trafic.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Unii șoferi ai societații locale de transport de călători a municipalității piteștene au un comportament necorespunzător în trafic. Stau mărturie și reclamațiile în acest sens ale piteștenilor (subiectul pe larg, AICI). La începutul acestui an, v-am prezentat imagini cu un șofer de autobuz Publitrans care conducea haotic în trafic (AICI, amănunte). (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3