EcoMoto 930×122

politia

ȘOFERI PRINȘI DE RADAR ÎN PITEȘTI

Șoferi prinși de radar în Pitești. Radarul a înregistrat ieri doi șoferi circulând în Pitești cu viteză mai mult decât dublă față de limita legală admisă în localitate, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu un șofer de 23 de ani din orașul dâmbovițean Găești a condus un autoturism BMW cu 102 kilometri pe oră.

Pe strada Negru Vodă din Nord aparatul radar l-a înregistrat pe un șofer de 19 ani din comuna argeșeană Mărăcineni circulând, tot la volanul unui BMW, cu nu mai puțin de 103 kilometri pe oră.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Fiecare dintre cei doi a fost amendat de polițiștii Biroului Rutier Pitești cu 1.305 lei. De asemenea, ambilor șoferi li s-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3