930×122 CAPRA 5

amenzi

politia

ȘOFERI SUPĂRAȚI PE DN 73 – POLIȚIA TAIE ÎN CARNE VIE

Polițiștii rutieri de la Județ și din Câmpulung Muscel și Mioveni au acționat cu trei aparate radar amplasate în cascadă pe tronsonul Pitești-Fundata al drumului național 73 Pitești-Mioveni-Câmpulung-Bran-Brașov. Acțiunea s-a desfășurat ieri, între orele 7:30 și 12:30, a anunțat astăzi Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Schimbări de ultim moment în trafic! Șoferii nu vor avea nicio șansă

Pe parcursul celor 5 ore polițiștii au dat nu mai puțin de 73 de amenzi, însumând aproape 32.400 de lei, și au reținut 17 permise auto pentru depășirea vitezei legale, provocând mare supărare printre șoferii iresponsabili.

Unul dintre șoferii amendați cu 945 de lei și rămași fără permis pentru 90 de zile a fost înregistrat de radar în Mărăcineni cu 123 de kilometri pe oră. Este din Mioveni.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Serviciul Rutier Argeș îi avertizează pe șoferi! În primele 6 luni ale acestui an din cauza vitezei pe DN 73 s-au înregistrat 18 accidente grave, soldate cu 20 de răniți și doi morți. Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă și cu viteză adaptată condiţiilor meteo şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3