Donaris 930 x 122

a1

SOLICITARE INCREDIBILĂ PRIVIND AUTOSTRADA A1

Mai mulți cetățeni au inițiat o petiție pe care au înaintat-o Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru schimbarea statutului unui tronson din autostrada București – Pitești.

Citiți și: Acțiune în forță a polițiștilor pe A1, lângă Pitești! Opresc ”tot ce mișcă”

Petenții solicită nici mai mult, nici mai puțin decât declasarea respectivului tronson de la statutul de autostradă și transformarea acestuia în drum național sau european!

„Începând de la punctul unde se termină Bulevardul Iuliu Maniu și până la Ciorogârla și Bolintin sunt multe locuri de muncă ale unor locuitori din București, dar și centre comerciale (Carrefour, KIKA, Hornbah, Bricodepot) și de asemenea, mulți locuitori din Ciorogârla și Bolintin lucrează în București. Ca să ajungi cu bicicleta în această zonă ieșind din București sau invers e imposibil și nu există treceri pentru pietoni.

Citiți și: A fost anunțat câștigătorul pentru execuția lucrărilor pe lotul 4 al Autostrăzii Sibiu-Pitești

În consecință, solicităm CNAIR (administratorul A1 București – Pitești), precum și Ministerului Transporturilor să transforme bucata de A1 de la punctul unde începe acum și până la podul al doilea care trece peste DJ 601, în lungime de 2,78 km, în drum național sau european pentru a permite circulația pe această bucată de drum a bicicletelor. Mai mult deâct atât, actuala bandă de urgență a autostrăzii să fie transformată în pistă pentru biciclete”, se arată în petiția care – credem noi – are șanse zero de a i se da curs…

 

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441