930 x122 grota rece

furt

SPARGERE PE CALEA CRAIOVEI

Poliţiştii de investigaţii criminale de la Secţia nr.3 din Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal de furt calificat, ocazie cu care au identificat un individ din comuna argeșeană Negraşi care, potrivit Poliției, se sustrăgea cercetărilor.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Bărbatul este bănuit că, împreună cu un complice, în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2015 ar fi pătruns într-o locuinţă de pe strada Calea Craiovei, de unde ar fi furat mai multe bunuri (un televizor, un telefon mobil și electronice) şi suma de 15.000 de lei. Valoarea totală a prejudiciului se ridică la 20.000 de lei, conform Poliției argeșene. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei hotărâri a Judecătoriei Pitești.

Amintim că pe 18 iunie 2016 complicele său fusese reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90