Donaris 930 x 122

amenzi

SUTE DE RADARE, 6.600 DE AMENZI PENTRU VITEZĂ ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Vineri, sâmbătă și astăzi Poliția Rutieră a împânzit cu radare drumurile naționale și autostrăzile din întreaga țară, inclusiv din județul Argeș. Ieri au fost folosite 457 de radare, amplasate în „cascadă”. Sunt monitorizate cu prioritate sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Sâmbătă cei 1.400 de polițiști aflați în teren au constatat nu mai puțin de 6.630 de cazuri de depășire a vitezei legale maxim admise, situații în care s-au aplicat amenzi. Unui număr de 131 de șoferi li s-au reținut permisul de conducere pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 de kilometri pe oră.

În Argeș pentru viteză excesivă și alte încălcări ale Codului Rutier au fost date 295 de amenzi, în valoare totală de aprope 42.300 de lei. De asemenea, au fost suspendate 11 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90