NOR CURIER 930X122

tragedie

Tragedie într-un apartament din Argeș! O persoană a murit

Tragedie într-un apartament din Argeș! O persoană a murit

Citiți și: Ireal! Un tânăr decapitat pe un lac. I se caută capul

Update, ora 09.05, Isu Argeș – transmite:

În jurul orei 02:30, pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină pentru identificarea sursei de fum ce se simțea pe coloana de aerisire a unui bloc din municipiul Câmpulung.

Citiți și: Tragedie în Argeș! Abia măritată, o tânără s-a stins la doar 27 de ani

În urma căutărilor s-a pătruns într-o locuință de la echipajul 2, acesta era inundată cu fum din cauza unui incendiu la cateva materiale textile, iar un bărbat cu vârsta de 57 de ani a fost găsit decedat, fără urme de arsuri.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar încăperea aerisită de fum.

Nu s-a impus evacuarea locatarilor, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este o țigară căzută peste hainele din apropierea locului unde se afla bărbatul (canapea).

Forțe și mijloace alocate:

Un echipaj cu o autospecială de stins incendii și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat.

Știrea inițială, ora 08.29

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, într-un apartament la etajul II, al unui bloc din orașul Câmpulung, Argeș.

Se pare că în interiorul apartamentului se afla o persoană care a fost găsită decedată de către pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului. Ar fi vorba despre un barbat. Acesta ar avea aproximativ 57 ani. Nu se știe deocamdată cauza incendiului.

Foto descriptiv.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3