New Profesional Consult 930 x 122

cnair

TRANSPORT AGABARITIC ÎN JUDEȚUL ARGEȘ. PE UNDE VA TRECE

Un transport agabaritic pleacă astăzi, 27 decembrie 2019, din Giurgiu, urmând să ajungă în Drăgășani (județul Vâlcea) pe 5 ianuarie 2020. Transportul va trece și prin municipiul Pitești.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Ruta este următoarea: Giurgiu Pod P.T.F. (județul Giurgiu) – DN5 – Giurgiu – DN5B – Ghimpați – DN6 – Mihăilești – DNCB – A1 – Pitești – DN7 – Morărești – DN67 – Râmnicu Vâlcea – DN64 – Drăgășani.

Vehiculul transportă o presă industrială, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Camerele pentru rovinietă transformate în radare fixe?

Lățimea maximă a vehiculului este de 3,80 de metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului agabaritic. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90