EcoMoto 930×122

cnair

TRANSPORT AGABARITIC ÎN PITEȘTI. PE UNDE VA TRECE

Transport agabaritic în Pitești. Pe unde va trece. În perioada 6-12 mai 2019, se va desfășura un transport cu depășiri care va trece și prin Pitești.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se întâmplă azi, pe autostradă și drumuri importante

Vehiculul va transporta un transformator industrial, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Traseul transportului agabaritic este următorul: Sibiu – A1 – DN1/DN7 – Pitești – A1 – DN7 – Găești – DN72 – Ploiești – DN1 – DN1B – Buzău – DN2 – Bacău – DN15 – Stejaru (județul Neamț).

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Lățimea maximă a vehiculului este de 4 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maxim admisă pentru astfel de vehicule este de 70 de km/oră.

Etapele de desfășurare sunt stabilite de Poliția Rutieră, care va asigura însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care se vor semnala fenomene meteorologice periculoase, anunțate prin coduri galben, portocaliu sau roșu. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3