930×122 POSADA 5

politia

TUPEU PENAL. TRAS PE DREAPTA, A VRUT SĂ-I PĂCĂLEASCĂ PE POLIȚIȘTI

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră din județ au dat în jur de 260 de amenzi, în valoare de peste 58.000 de lei.

Citiți și: Șoferi, pericol public în Pitești: Unul prins cu peste 100 km/h, altul fără permis

De asemenea, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 27 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea un șofer de 37 de ani din comuna Leordeni a fost prins băut la volan. Polițiștii orașului Topoloveni i-au făcut dosar penal.

Citiți și: Prostituatele și sălile de jocuri, “clienții” preferați ai polițiștilor

Pe același drum, tot polițiștii din Topoloveni i-au întocmit dosar penal și unui șofer de 20 de ani din comuna Buzoești, pentru că avea suspendat dreptul de conducere.

Din Buzoești este și un bărbat de 50 de ani care conducea un autoturism pe DN 65 Pitești-Slatina deși nu are permis auto. Tras pe dreapta, la control individul le-a prezentat polițiștilor de la Serviciul Rutier Argeș documentele de identitate ale… altei persoane. Și lui i s-a făcut dosar penal. Atât pentru conducere fără permis, cât și pentru fals privind identitatea. (Foto: descriptiv)

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

SMART KIDS 570×90