EcoMoto 930×122

criminal

UCIGAȘUL POLIȚISTULUI, GEST EXTREM

Ucigașul polițistului, gest extrem. Marcel Ionel Lepa (47 de ani), individul care a omorât un polițist în județul Timiș, s-a sinucis în arest.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

Lepa s-a spânzurat în această dimineață în celula din Penitenciarul Timișoara în care se afla în arest preventiv pentru 30 de zile. Marcel Ionel Lepa s-ar fi spânzurat cu un cearşaf în baia camerei de detenţie, fiind găsit de gardieni în jurul orei 6:30. Un echipaj de ambulanță a încercat să-l resusciteze, dar fără succes, fiind declarat decesul.

Acuzat de omor calificat, Marcel Ionel Lepa stătea singur în celulă.

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a declanșat o anchetă. De asemenea, o anchetă internă, de ordin administrativ, face și administrația penitenciarului.

Urmărit internațional pentru tâlhărie, Marcel Ionel Lepa l-a împușcat mortal pe agentul Cristian Amariei (43 de ani). S-a întâmplat duminică, 2 iunie 2019, pe raza localității timișene Izvin. Amariei lucra la Postul de Poliţie Recaş din județul Timiș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90