Donaris 930 x 122

camera de comerț și industrie

ULTIMA ORĂ! ANUNȚ DE LA PUBLITRANS

Anunț de la Publitrans. SC Publitrans 2000 SA, societatea de transport local de călători a municipalității Pitești, a obţinut locul I în Topul Național al Firmelor, premiul decernat fiind oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

“Pe această cale dorim să împărtășim cu dumneavoastră bucuria prilejuită de acordarea Premiului Naţional pentru Întreprinderi Mari, la secţiunea “Transporturi Urbane, Suburbane şi Metropolitane de călători pe anul 2017”, companiei Publitrans 2000 SA.

În baza unei metodologii complexe, transparente şi unitare la nivel naţional, Camera de Comerţ şi Industrie a României a efectuat un clasament al celor mai performante companii din România, Publitrans 2000 SA poziţionându-se pe primul loc în domeniul ei de activitate.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Vă mulţumim pe această cale, pentru că fără dumneavoastră, beneficiarii serviciilor noastre, acest lucru nu ar fi posibil şi vă asigurăm că suntem preocupaţi şi motivaţi să îmbunătăţim calitatea serviciului prestat.”, transmite Publitrans într-un mesaj de ultimă oră adresat piteștenilor.

Sunt, însă, piteșteni care nu ar aprecia ca meritat acest premiu. Principalele două motive invocate de nemulțumiți sunt prețul călătoriei (considerat mare) și nesimțirea unor șoferi de autobuz de la Publitrans. „Șoferi groaznici! Transportă oameni, nu saci de cartofi!”, reclama o piteșteancă în vara acestui an. Subiectul pe larg vă invităm să îl (re)citiți AICI.

Pe de altă parte, nu credem că măcar un singur om de la Camera de Comerț și Industrie va fi mers vreodată cu un autobuz al firmei de transport de călători a municipalității piteștene. Nu știm despre ce metodologie vorbește echipa de la Publitrans, dar nouă ne sună ca „din cărți” și ca din „birouri”, iar nu ca din realitate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90