NOR CURIER 930X122

cnair

ULTIMA ORĂ! DRUMUL PITEȘTI-CRAIOVA, UN NOU CONTRACT

Un anunț de ultimă oră a fost dat publicității de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în legătură cu proiectul viitorului drum-expres Pitești-Craiova.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

“Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., în calitate de beneficiar, și S.C. Avensa Consulting S.R.L., în calitate de prestator, au încheiat pe data de 4 decembrie 2017 Contractul de servicii ”Elaborarea documentației suport pentru Cererea de finanțare pentru proiectul ”Drum expres Craiova-Pitești”, nr. 92/95098.

Obiectivul Contractului de servicii îl reprezintă completarea studiului de fezabilitate existent pentru drumul expres Craiova-Pitești, prin întocmirea documentației justificative necesară pregătirii cererii de finanțare aferente proiectului, din Fondul de Dezvoltare Regională, în cadrul exercițiului financiar 2014-2020, în conformitate cu legislația europeană în vigoare care reglementează transmiterea informațiilor referitoare la proiectele majore.

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Documentația pregătită va susține necesitatea și oportunitatea investiției și va fundamenta maturitatea proiectului din punct de vedere tehnic, economic, financiar, social și al protecției mediului.

Valoarea totală a Contractului de servicii ”Elaborarea documentației suport pentru Cererea de finanțare pentru proiectul ”Drum expres Craiova-Pitești” este de 68.000 de lei, fără TVA, la care se adaugă TVA, conform prevederilor legale. Prețul contractului este ferm în lei și nu va fi ajustat (actualizat).

Perioada de implementare a Contractului este de 2 luni de la data de începere. Data de începere a Contractului de servicii va fi notificată prin Ordin de începere în termen de 2 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a Contractului.

Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.”, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3