Donaris 930 x 122

curs

ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE OPERATOR CALCULATOR

Pentru toţi cei care doresc să cunoască sau să îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei care vor să obţină acreditarea necesară pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu, cursul de operator introducere, prelucrare şi validare date este alegerea cea mai potrivită.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul de operator PC este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi international.

Acesta vă asigură cunoştinţele necesare pentru introducere, prelucrare şi validare de date pe suport electronic, pentru gestionarea suporturilor electronice de date, asigurarea conformităţii datelor introduse cu documentele primare, salvarea periodică a datelor introduse, restaurarea datelor salvate și pentru păstrarea copiilor de siguranţã ale datelor salvate pe suport electronic.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

De asemenea, în cadrul cursului vă veţi familiariza cu elementele de bază ale noilor tehnologii informaționale și de comunicare, cu inițierea în utilizarea calculatorului, în editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentări multimedia și în procesarea datelor în rețele (Intranet, Internet).

Mai multe detalii despre cursul de operator introducere şi validare date pot fi obţinute accesând linkul https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult, la următoarele coordonate:

-telefon – 0758.490.490, 0784.045.025 și 0740.250.290;

-e-mail – office@profesionalnewconsult.ro;

-sediul firmei – Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs contabilitate;

curs operator maşini comandã numerică;

curs fotografie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90